Thursday, August 28, 2008

Blog Pertama SMK Kundasang

Assalamualaikum w.t.b. dan salam sejahtera,

Hari ini saya memulakan blog SMK Kundasang, Ranau mengenai peristiwa-peristiwa yang berlaku mengenai sekolah ini dan juga info-info mengenai Pengajaran dan Pembelajaran (P&P) yang mungkin bermanafaat bagi guru-guru dan para pelajar. Peristiwa-peristiwa yang dahulu akan cuba sedaya upaya diposkan sebagai panduan dan akan menjadi sejarah sekolah ini.

Sekian, terima kasih.

22 comments:

Imai said...
This comment has been removed by the author.
Imai said...

OOhhh.................Baru saya tau ada sudah pula blog SMK Kundasang.Taniah la

ezmiriza said...

congratulation to smk kundasang..

lola said...

congratulation to smk kundasang..tingkatkan usaha untuk menjadi sekolah terbaik..

aryn said...

tahniah...
teruskan usaha kepada smk kundasang agar menjadi sekolah yang terbaik dan terkenal di mana2.

Anonymous said...

This blog not bad.. updated information of the school.. Great efforts... keeps on! All the best! Promote it!

frid 2001 said...

saya bekas pelajar SMK kundasang tahun 2001(STPM). Rindu juga nak buat reunion dengan kawan-kawan lama...Tahniah smk kundasang kerana sudah punya blog sendiri...Terima kasih kepada guru2 lama saya seperti : Pn Siti Norita Dani, ckg Noreta khamis, Ckg siti norita, cKg badariah, Ckg Hasiah, Ckg aniwati dan guru2 yang lain. Terima kasih juga kepada cikgu jabidin, pn mariam, Ckg Rashid warden2 asrama time saya kat smk kundasang dulu...

allupz said...

kami bakal menghadapi spm 2009..
kami memohon doa daripada guru guru dan memberkati segala ilmu yang telah dicurahkan selama ini...
doakan kejayaan kami dan kami memohon maaf seandainya melkukan kesalahan hingga menyinggung cikgu tersayang..

princess ieta said...

gud luck to all smk kundasang's spm n stpm student...chaiyoo..

princess ieta said...

hehe

Jabri said...

wah...blh tahan jg blog SMK Kundasang nie...maklumat yg ringkas padat dan tepat...tahniah utk editor blog nie...semoga SMK Kundasang terus maju !!

HaQuEE said...

Sy bekas pelajar SMK Kundasang..
Sy berasa banga dengan bekas sekolah sy kerana menunjukan peningkatan dari semasa ke semasa..
Dengan Blog ini, sy rasa Sekolah ini mempunyi kemampuan utk maju ke hadapan..
Tahniah sy ucapkan utk SMK Kundasang..

bestomyam said...

SELAMAT MENJALANKAN IBADAH PUASA..KEPADA SEMUA BEKAS PELAJAR SMK KUNDASANG DAN JUGA GURU2.
WASSALAM..

BESTOMYAM said...

tAHniah smk kundasang...

NHJ23 said...

Woah... Really Fantastic!!! CongratZ!!! These are afiest baby step for SMK Kundasang to move forward.... I love SMK Kundasang!!! XP

Sabriah binti sileh(qiqie) said...

wahhhhh mkin mju ne blog owh.bha rjin2 lha kmu bkunjung p blog sy ar.
http://ochencweetx.blogspot.com.makaseh.

Anonymous said...

bah...kalau ada gambar2 budak ting 6 2001, macam si gidut, si larius, si jinu ahimin, c veron, c dolina, c kopid, c villa, c kihum, c aril, c kadi, c ramlan, c rujuilin, c jhonny, c ugu, c sherly, c merlyn, c lola, c liza, c sahalan, c frid, c azlan, c karlina, c judith dan member2 yang lain jangan lupa browse gambar kamu kat smkkr facebook..bah..makan oku poh!

Anonymous said...

salam ramadhan http://smksirusa.blogspot.com/

ANALITIS2005 said...

wahhh...cnggih sdah skula lmaQ.. smoga trus success dlam smua aspek..!!strive for excellent SMKKR..!!kpd gru2..,,truskn usha kalian mndidik & mlhirkan pljr2 yg brjya d msa dpan..!!! Ntuk ckgu2 1ANA2005..,,smoga klian smua shat2 & tbah mndidik ank2 murd..!! YOU ARE THE BEST SMKKR...!!!

Anonymous said...

Salam...
Ade tak cite taw gosip2 sal Adira AF8 after dia dah jadi artis skng nie??

dhani admkap said...

assalamualaikum
salam kenal, sy pernah sekolah disini. dulu di KMT I. skrang sy diindonesia. slm buat hangat buat kawan kawan disana..

wassalam

Arivai said...

Salam khusus utk guru PBS, sekadar nak berkongsi Borang Transit PBS yg fleksibel utk semua subjek di http://eformrpm-pbs.blogspot.com/2013/02/pengenalan.html

There was an error in this gadget
 

blogger templates | Make Money Online